Dockvagn kombi


Det här är en riktigt fin dockvagn till ett bra pris.
Dockvagnen kan användas som en vanlig sittvagn, men har också en liggdel med så att dockan kan ligga och sova sött i vagnen. Eftersom dockvagnen är lite mindre i storlek fungerar den redan från ca 2 år, och upp till kanske 6 år. Justerbart benstöd och justerbart handtag för att passa barnets och dockans längd.
Dockvagnen finns att köpa hos Busbjörnen.se – Leksaker på nätet

Dockvagn Kombi Simba

Pris : 429 kr

Om barnen är förtjust i dockvagnar, vilket många blir, så är rekommendationen att senare byta upp sig till en större vagn, men detta är en mycket prisvärd och fin första dockvagn!
 Fin kombivagn från Simba i snygg förpackning. Justerbart handtag från 33 cm högt till 62 cm. Kan fällas ihop så att den bara blir 22 cm hög. Kan låsas med två haspar + två plastblock som gör handtaget väldigt stadigt. Justerbart benstöd när vagnen ska användas som sittvagn, och uppfällbar suflett. Fäll ner ryggstödet och fäll upp benstödet och vips så har du en liggvagn, tillsammans med den lösa liggdelen. Under vagnen finns en shoppingkorg av tyg, med nätsidor för att man ske se vad som ligger där. Ramen är tillverkad av metall.