Nya tuffa sparkcyklar från Stiga

Nu närmar sig högsäsongen för sparkcyklar med stormsteg. En leverantör som klivit in som en gigant på marknaden är Stiga, som annars är mycket kända för sina snowracers och sina pingisbord. De senaste 3 åren har Stiga satsat på ett bra och prisvärt sortiment av sparkcyklar, som ligger i framkant av utvecklingen.

Nu har nästan alla av deras sparkcyklar ABEC-7 kullager som ger ett enastående rull, vilket givetvis betyder mycket när man åker runt på sin sparkcykel. Men Stiga har också hakat på trenden med snygga och tuffa Trick-cyklar, med 2 bra modeller till rimliga priser en bra bit under tusenlappen.

Nu under 2014 kommer fler häftiga nyheter, bland annat monstret Stiga Supreme TS som har extrem prestanda och hållbarhet för de allra bästa Trick-åkarna som gärna kör i rampen. Andra nyheter är Solider som är en mycket prisvärd modell. Med ett pris under 400 kr får man ändå ABEC-7 kullager, helsvetsad botten helt utan glapp och skaller, nyutvecklat styre med en solid handtags-stång. Detta solida styra utan glapp och krångel sitter dessutom på alla deras nya modeller av Curver, Charger och Creator 200, något som verkligen uppskattas av brukarna.

Läs mer om och handla Stiga Sparkcyklar hos Busbjörnen.se